Opinie

9,0
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
9,2
Komfort
8,5
Lokalizacja obiektu
8,7
Udogodnienia
8,9
Personel
9,5
Stosunek jakości do ceny
9,1

Opinie

    Paweł
    pl

    Ocena

    9,2
    6 maja 2018
    Wolny internet
    Spokój, cisza, raj dla małych dzieci, możliwość wędkowania w cenie pobytu, przesympatyczny i pomocny personel
    Anna
    pl

    Ocena

    10
    1 maja 2018
    Pokój był bardzo czysty. Właściciel obiektu bardzo miły i pomocny. Polecam wszystkim którzy chcą wypocząć z dala od miasta. Miejsce piękne i godne polecenia.
    Dorota
    pl

    Ocena

    10
    30 kwietnia 2018

    Byłam tam tylko jedna noc ale chętnie wrócę.

    Przemiły gospodarz, czekał na nas do późnego wieczoru. Rano przygotował smaczne śniadanie. Oprowadzil po całym terenie. , dzieci zechwycone i my też .
    Jacek
    pl

    Ocena

    9,6
    17 kwietnia 2018

    Gorąco polecam. Pięna okolica i przemiły właściciel.

    Wojciech
    pl

    Ocena

    7,9
    15 kwietnia 2018
    Niezbyt wygodne łóżka
    Gospodarze, miejsce i dżem truskawkowy...;)
    pl

    Ocena

    5,8
    14 kwietnia 2018

    Średnio zadowolona.

    Ciasno w pokoju. Jedno krzesło na trzy łóżka. Ciemna łazienka.
    Ładnie zagospodarowany ogród
    Gal_anonim
    pl

    Ocena

    10
    9 kwietnia 2018

    Fajne miejsce na odpoczynek, ciekawa okolica do zrobienia wycieczek.

    Bardzo mili właściciele, bardzo uczynni, czekali na nas póki nie dotarliśmy ok północy. Wysoki standard pomieszczeń, możliwość skorzystania z kuchni. Rowery. Cisza.
    Jarosław
    pl

    Ocena

    7,5
    15 marca 2018
    Brak telewizora, dobrze, że był internet, to oglądałem TV na laptopie. Zima, więc poza sezonem agroturystycznym, ale pokój był dostatecznie ogrzany. Natomiast na śniadanie musiałem zejść do zimnego pomieszczenia, gdzie bez płaszcza nie odważyłbym się siedzieć. Na śniadanie ciepła była tylko herbata, którą sam sobie zaparzyłem w czekającym czajniku elektrycznym, a za 20 zł spodziewałem się przynajmniej jajecznicy czy sadzonych. Słaba izolacja akustyczna pokoju... Grubo przed piątą rano gospodarz piętro niżej przygotowywał mi śniadanie i każdy odgłos sztućców, talerzyków, szklanek itp. było tak wyraźnie słychać, że to była już pobudka... Dobrze, że zmęczony położyłem się spać przed 22, bo byłaby masakra...
    Położenie na końcu świata - można odpocząć po i przed całym dniem pracy. Ładny, czysty pokoik, gospodarz się starał... jak poprosiłem, to dostałem domowy dżem...
    Paulina
    pl

    Ocena

    10
    11 marca 2018

    Czuliśmy się tam bardzo dobrze.

    Zacny Gospodarz wstał wcześnie rano, by specjalnie dla nas przygotować śniadanie na 7 rano. Było iście po królewsku, i sery i jaja i szynki i jogurty, miód, tosty kawa. Jeśli szuka się spokoju i ciszy Siołki to wspaniałe miejsce do wypoczynku. Polecam! :)
    Michał
    pl

    Ocena

    9,2
    27 lutego 2018
    Bardzo przyjemne miejsce, dobrzy gospodarze, czysto, spora i dobrze zagospodarowana posesja, sympatyczny pies Brutus i króliki, które są fajną atrakcją dla dzieci.
    Kamil
    pl

    Ocena

    9,2
    25 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sylwia
    pl

    Ocena

    10
    4 stycznia 2018

    super

    Obiekt super, Dla mnie spełnił wszelkie kryteria podane przy rezerwacji, ponadto właściciele bardzo mili , pomocni, byliśmy w obiekcie z małym dzieckiem 9 miesięcy, cisza spokój około 45 km od Wrocławia , za domem staw oraz drobne atrakcje dla dzieci szczerze polecam
    pl

    Ocena

    10
    2 stycznia 2018
    Przemili gospodarze, piekny teren, bardzo polecam!
    Dominik
    pl

    Ocena

    10
    3 października 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sonia
    pl

    Ocena

    10
    11 września 2017

    Fantastyczne miejsce dla rodziny z dziećmi!

    Niezwykle urokliwe miejsce, pięknie urządzony ogromny ogród, przytulne pokoje. Właściciele przesympatyczni :-) Polecam z czystym sumieniem!
    Roman
    pl

    Ocena

    10
    28 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl

    Ocena

    9,6
    27 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    beata
    pl

    Ocena

    10
    24 sierpnia 2017
    Miejsce idealne do wypoczynku. Teren wokół domu jest zadbany oprócz stawu, basenu ogrodowego jest dużo miejsca do zabaw z dziećmi. Gospodarze przesympatyczni, pomocni. Bardzo nam się podobało.
    Monika
    pl

    Ocena

    7,5
    19 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Piotr
    pl

    Ocena

    10
    7 sierpnia 2017

    Bardzo dziękujemy!

    Wybraliśmy nocleg w agroturystyce z uwagi na bliskość Doliny Baryczy, a jednocześnie był to nasz przystanek w drodze w góry. To, co początkowo miało być tylko noclegiem, okazało się przemiłym zaskoczeniem. Cudowna, życzliwa obsługa, m.in. ciasto na powitanie, propozycja wspólnego karmienia królików dla córki. W podejściu do klienta widać dużą troskę i otwartość, czuć, że to miejsce z duszą, a nie bezosobowy biznes. Tę duszę oczywiście tworzą ludzie, którzy są gospodarzami. Sam pokój bardzo czysty i pachnący. Bardzo ładna, czysta i pachnąca łazienka. Dostęp do atrakcji (basen, piłkarzyki, plac zabaw, tv) i uroków ogrodu. Na pewno jeszcze wrócimy i bardzo dziękujemy za mile spędzony czas. Pozdrawiamy, Anita, Piotr i Zosia
Ładowanie opinii